Ellinor Bakar

Vegansk Chokladcheesecake

Annonser
[I samarbete med @veganchoklad]

Nu är vi äntligen igång med vårt samarbete och det första receptet jag har tagit fram är en ljuvlig Vegansk Chokladcheesecake med Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt!! 🤤🎉 Denna cheesecake är såå himla god och enkel att göra! Given efterrätt till helgen! 💚

— See recipe in English below —

INGREDIENSER:
Botten:
50g mjölkfritt smör
15 digestivekex

Choklad Fyllning:
3 dl vispbar plantbaserad grädde
ca 600g plantbaserad cream cheese
1 msk vaniljsocker
200g Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt

GÖR SÅ HÄR:
1. Smält smöret i en kastrull
2. Krossa 15 digestive kex
3. Blanda ner det smälta smöret i kaksmulorna
4. Fördela ut kaksmulorna i en springform och ställ i kylen medans du förbereder fyllningen

5. Vispa grädden fluffig
6. Blanda ner socker/cream cheese i grädden och vispa tills smeten är len
7. Smält Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt
8. Blanda ner det smälta chokladen med resten av smeten
9. Ta ut springformen från kylen och häll chokladfyllningen i formen
10. Låt stå i frys i minst 3h
11. Dekorera gärna med era favoritbär sen är det bara att njuta!

INGREDIENTS:
Base:
50g dairy free butter
15 digestive cookies

Chocolate Filling:
3 dl plant based cream
ca 600g plant based cream cheese
1 tbsp vanilla sugar
200g Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt

DO LIKE THIS:
1. Melt the butter
2. Crush the cookies
3. Add the butter with the cookie crumbles
4. Distribute the base into a tin and put in the fridge while preparing the filling

5. Whip the cream fluffy
6. Add sugar/cream cheese and whip until it’s smooth
7. Melt the chocolate “Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt”
8. Add the melted chocolate with the cream
9. Add the filling into the tin
10. Freeze for 3h

Exit mobile version