Vegansk Chokladcheesecake

[I samarbete med @veganchoklad]

Nu är vi äntligen igång med vårt samarbete och det första receptet jag har tagit fram är en ljuvlig Vegansk Chokladcheesecake med Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt!! 🤤🎉 Denna cheesecake är såå himla god och enkel att göra! Given efterrätt till helgen! 💚

— See recipe in English below —

INGREDIENSER:
Botten:
50g mjölkfritt smör
15 digestivekex

Choklad Fyllning:
3 dl vispbar plantbaserad grädde
ca 600g plantbaserad cream cheese
1 msk vaniljsocker
200g Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt

GÖR SÅ HÄR:
1. Smält smöret i en kastrull
2. Krossa 15 digestive kex
3. Blanda ner det smälta smöret i kaksmulorna
4. Fördela ut kaksmulorna i en springform och ställ i kylen medans du förbereder fyllningen

5. Vispa grädden fluffig
6. Blanda ner socker/cream cheese i grädden och vispa tills smeten är len
7. Smält Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt
8. Blanda ner det smälta chokladen med resten av smeten
9. Ta ut springformen från kylen och häll chokladfyllningen i formen
10. Låt stå i frys i minst 3h
11. Dekorera gärna med era favoritbär sen är det bara att njuta!

INGREDIENTS:
Base:
50g dairy free butter
15 digestive cookies

Chocolate Filling:
3 dl plant based cream
ca 600g plant based cream cheese
1 tbsp vanilla sugar
200g Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt

DO LIKE THIS:
1. Melt the butter
2. Crush the cookies
3. Add the butter with the cookie crumbles
4. Distribute the base into a tin and put in the fridge while preparing the filling

5. Whip the cream fluffy
6. Add sugar/cream cheese and whip until it’s smooth
7. Melt the chocolate “Green Star Vegan Ljus Mjölkchoklad Hasselnöt”
8. Add the melted chocolate with the cream
9. Add the filling into the tin
10. Freeze for 3h

Dela

2 Kommentarer

  1. Milla
    30 november, -0001 / 00:00

    Fantastiskt god, precis som flera andra här på sajten. Vi hittade dig av en slump och är så glada för det. VI har hunnit testa några recept och alla blev bra! En fråga- den ljuvliga cheesecaken- tror du den blir lika bra med vanligt grädde och vanlig choklad?

  2. 30 november, -0001 / 00:00

    Nämen tack så himla mycket! Så glad jag blir att ni gillar mina recept😃 Absolut det ska säkert gå jättebra att byta ut😊

Lämna ett svar

Upptäck mer från Ellinor Bakar

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa