Veganska Saffransdrömmar

— See recipe in English below —

25-30st

INGREDIENSER:
100g mjölkfritt smör
1 tsk vaniljsocker
2 dl socker
4-4 1/2 dl mjöl
1tsk hjorthornssalt
1 1/2 dl rapsolja
1g saffran

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 150 grader Celsius
2. Arbeta ihop rumstempererat smör med socker/vaniljsocker i en köksassistent eller i en bunke
3. Tillsätt mjöl/olja/hjorthornssalt/saffran och arbeta till en fin deg
4. Låt degen vila i kyl i 20-30min
5. Rulla ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper
6. Grädda i ugn i ca 18-20 min

—–

INGREDIENTS:
100g dairy free butter
1 tsp vanilla sugar
2 dl sugar
4- 4 1/2 dl flour
1 tsp hartshorn salt
1 1/2 dl rapeseed oil
1g saffron

DO LIKE THIS:
1. Oven 150 degrees Celsius
2. Work together the room temperature butter with the sugar/vanilla sugar with a kitchen aid or in a bowl
3. Add the flour/oil/salt/saffron and work together
4. Let the dough rest in the refrigerator for 20-30min
5. Roll small balls on a plate with baking paper
6. Bake in oven for 18-20 min

Kommentera