— See recipe in English below —
ca 16-18st
INGREDIENSER:
Kakor:
ca 60st pepparkakor
200g plantbaserad cream cheese
2 tsk vaniljsocker
Topping:
200g mörk mjölkfri choklad
frystorkade hallon
GÖR SÅ HÄR:
1. Mixa ihop pepparkakorna/cream cheese/vaniljsocker tillsammans
2. Forma kakdegen till bollar
3. Ställ bollarna i kylen
4. Smält chokladen
5. Ta ut bollarna ur kylen och doppa de i den smälta chokladen
6. Toppa med de frystorkade hallonen
7.Förvara i kylen
—–
INGREDIENTS:
Cookies:
ca 60st gingerbread
200g plant based cream cheese
2 tsp vanilla sugar
Topping:
200g dark dairy free chocolate
freeze dried raspberries
DO LIKE THIS:
1. Mix all the ingredients together for the cookies
2. Form small balls
3. Put in the fridge
4. Melt the chocolate
5. Dip the balls in the chocolate
6. Add the raspberries on top
7.Store in the fridge
Brukar inte följa bakbloggar då jag är så fruktansvärt dålig på det 😋 men detta recept känns ju enkelt och något jag borde klara av utan misstag 😃 Blir förmodligen till att testa detta till jul!
Nämen vad glad jag blir!! Försöker alltid ha enklare recept så att alla kan baka!😃 Du får berätta vad du tycker! 😃
Ja det är bra med enklare recept när man inte är bak-kunnig 😋 Det ska jag (om jag kommer ihåg det!) 😃