Veganska Chokladfyllda Småkakor

— See recipe in English below —

INGREDIENSER:
200g rumstempererat mjölkfritt smör
1dl socker
3 tsk vaniljsocker
4 dl mjöl
1 tsk bakpulver

ca 80-100g mjölkfritt ljus choklad

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 175 grader Celsius
2. Arbeta ihop rumstempererat smör med socker/vaniljsocker i en köksassistent eller i en bunke
3. Tillsätt mjöl/bakpulver och arbeta ihop degen
4. Låt degen vila i kyl i 20min
5. Rulla ut små bollar med chokladbit inuti på en plåt med bakplåtspapper (Se bild nedan)
6. Grädda i ugn i ca 18-20min
7. Låt kakorna svalna

INGREDIENTS:
200g room temperature dairy free butter
1dl sugar
3 tsp vanilla sugar
4 dl flour
1 tsp baking soda

ca 80-100g dairy free milk chocolate

DO LIKE THIS:
1. Oven 175 degrees Celsius
2. Work together the room temperature butter with the sugar/vanilla sugar with a kitchen aid or in a bowl
3. Add the flour/baking soda
4. Let the dough rest in the refrigerator for 20min
5. Roll small balls with chocolate inside on a plate with baking paper (See pictures below)
6. Bake in oven for 18-20min
7. Let the cake rest

Om ni vill se fler bilder så kolla gärna in mitt Instagram konto: https://www.instagram.com/ellinor.bakar

Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: