Mjölksyrebakterier för en frisk mage!

I samarbete med @Gutmagnific

In och beställa via deras hemsida! https://www.gutmagnific.com/

Jag har haft problem med matkänslighet länge och testat olika produkter. Sedan jag började med GutMagnific har min mage blivit mycket lugnare och är inte alls lika känslig för mat.

Med min rabatt kod Ellinor10 får ni 10% rabatt så passa på att beställa!!

Visste ni att 70-80 % av vårt immunförsvar sitter i tarmen? Därför är det jätteviktigt att vi tar hand om oss själva. Jag använder mig av GutMagnific som är ett kosttillskott som innehåller 5 utvalda sorters levande mjölksyrebakterier med unik förmåga att samarbeta för din hälsa. Den hjälper bland annat vid matkänslighet, allmän trötthet, inflammation i tarmen och mot uppblåsthet och smärta i magen.

Du kan antingen svälja tabletten eller blanda ut innehållet i vatten eller i gröt/overnight oats/chiapudding, mm.
som jag gjort på bilden. Se receptet 👇🏻

INGREDIENSER:
2 dl havregryn
2 1/2 dl valfri växtbaserad dryck
1 tsk vaniljsocker
1 kapsel GutMagnific

GÖR SÅ HÄR:
1.Blanda ihop alla ingredienser och rör runt
2. Ställ i kylskåpet över natten
3. Servera med bär/frukt

Dela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: