INGREDIENSER:
Kakbotten:
ca 300g färska dadlar
1/2 dl kakao
2 dl nötter (jag blandade cashew och valnötter)
1/2 dl vatten
Topping:
75g mjölkfritt smör
2 tsk vaniljsocker
1 dl kaffe
1 dl kakao
5 dl florsocker
Kokosflingor
GÖR SÅ HÄR:
1. Ta ut kärnorna ur dadlarna
2. Mixa ihop alla ingredienserna till kakbotten i en mixer eller matberedare
3. Fördela ut i en form med bakplåtspapper
4. Låt stå i kylskåpet medans du förbereder toppingen
5. Smält smöret till toppingen
6. Vispa ihop alla ingredienserna till toppingen med det smälta smöret och bre den på kakan (tips låt toppingen stå i kylen en stund innan ni brer den på kakan så den tjocknar till)
7. Strö på kokos
8. Låt stå i kyl fram tills servering