Vegansk Vaniljcheesecake med Passionsfrukt

INGREDIENSER:
Botten:
200g digestive kex
75g mjölkfritt smör

Fyllning:
200g växtbaserad cream cheese
1/2 dl socker
2 dl växtbaserad grädde
2 1/2 tsk vaniljsocker
1/2 lime

5-6 passionsfrukter

GÖR SÅ HÄR:
1. Smält smöret
2. Krossa digestive kexen och blanda ihop med det smälta smöret
3. Fördela ut smulorna i en springform
4. Låt stå i kylen medans du förbereder fyllningen
5. Vispa ihop grädde/cream cheese/socker/vaniljsocker/lime saften
6. Häll fyllningen i springformen
7. Låt stå i frysen i ca 2-3h eller fram till servering
8. Vid servering lägg ett lager passionsfrukt ovanpå cheesecaken

Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: