Vegansk Tacodessert

Alltså ni måste bara testa att göra denna dessert! Så galet enkelt och gott 😀 Perfekt dessert till sommaren.

INGREDIENSER:
Chokladsås:
1/2 dl kakao
1/2 dl vatten
1/2 dl socker

Bröd:
Små tortilla bröd (antal efter hur många ni vill göra)
socker
kardemumma
mjölkfritt smör att steka i

Tillbehör:
Plantbaserad glass (jag använde vaniljglass)
Bär (Jordgubb, hallon, blåbär)

GÖR SÅ HÄR:
1. Börja med att koka upp kakao, vatten och socker i en kastrull tills sockret har lösts upp
2. Häll chokladsåsen i en skål och ställ i kylen medans vi förbereder bröden
3. Blanda ihop socker/kardemumma och lägg sedan på en tallrik
4. Stek de små tortilla snabbt i en stekpanna med det mjölkfria smöret
5. Ta tortillan och doppa båda sidorna i sockerblandningen
6. Skopa upp glass och lägg i brödet
7. På med bären och ringla över chokladsåsen

Kommentera