Veganska mumsbitar med non-stop

INGREDIENSER:
Kaka:
1 1/2 dl kikärtsspad
2 dl socker
100g mjölkfritt smör
1/2 dl kakao
2 1/2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
3 dl mjöl

Topping:
75g mjölkfritt smör
1 tsk vaniljsocker
1 dl kaffe
1 dl kakao
4 dl florsocker

Veganska non stop, hittar ni bland annat https://www.goodstore.se/skafferi/choklad/chokladknappar-125g-clarana.html

och https://www.reneevoltaire.se/product/paketpris-2-st-vegansk-chokladkonfetti-mork-choklad-for-45-kr/

GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 175 grader celcius
2. Vispa kikärtsspadet och socker tillsammans
3. Smält smöret till kakan
4.. Tillsätt det smälta smöret och de andra ingredienserna till kakan
5. Häll i en form
6. Baka i ugn i ca 30-35min
7. Smält smöret till toppingen
8. Vispa ihop alla ingredienserna till toppingen med det smälta smöret och bre den på kakan (tips låt toppingen stå i kylen en stund innan ni brer den på kakan så den tjocknar till)
9. Lägg på non-stop

Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: