

See English below!! 😀
INGREDIENSER:
Cupcake:
2 1/2dl mjöl (vanligt eller glutenfritt)
100g mjölkfritt smör
1dl aquafaba (kikärtsspad)
2tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
1dl plantbaserad mjölk
Popcorn:
2msk mjölkfritt smör
8msk socker
2dl popcorn
1/2-1tsk salt (om du inte redan har valt salt popcorn)
GÖR SÅ HÄR:
Cupcake:
•Ugn 225 grader Celsius
•Smält smöret i en kastrull
•Vispa kikärtsspadet fluffigt
•Blanda ihop alla ingredienserna till cupcakes tillsammans med det smälta smöret och kikärtsspadet
•Baka i ugn i ca 8-10min
Popcorn:
•Poppa popcorn
•Smält sockret på låg värme (tills det blir en seg karamel konsistens)
•Tillsätt smöret och rör runt
•Tillsätt salt
•Häll över karamellen över de poppade popcornen
INGREDIENTS:
Cupcake:
2 1/2dl flour (normal or gluten free)
100g dairy free butter
1dl aquafaba
2tsp baking soda
2tsp vanilla sugar
1dl plant based milk
Popcorn:
2tbsp dairy free butter
8tbsp sugar
2dl popcorn
1/2-1tsp salt (if you haven’t chosen salty popcorn already)
DO LIKE THIS:
Cupcake:
•Oven 225 degrees Celsius
•Melt the butter in a pot
•Whipp the aquafaba fluffy
•Mix all ingredients for the cupcake together with the melted butter and aquafaba
•Bake in oven in 8-10min
Popcorn:
•Pop the popcorn
•Melt the sugar in a pot on low heat (until caramel consistency)
•Add the butter and stir
•Add the salt
•Pour the caramel over the popcorn