INGREDIENSER:
Kaka:
1 1/2 dl kikärtsspad
2 dl socker
100g mjölkfritt smör
3 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1g saffran
3 dl mjöl
Topping:
75g mjölkfritt smör
2 tsk vaniljsocker
1 dl kaffe
1 dl kakao
5 dl florsocker
Kokosflingor
GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 175 grader celcius
2. Vispa kikärtsspadet och socker tillsammans
3. Tillsätt de andra ingredienserna till kakan
4. Häll i en form
5. Baka i ugn i ca 30-35min
6. Smält smöret till toppingen
7. Vispa ihop alla ingredienserna till toppingen och bre den på kakan
8. Strö på kokos
9. Låt stå i kylen
—
INGREDIENTS:
Cake:
1 1/2 dl aquafaba
2 dl sugar
100g dairy free butter
3 tsp vanilla sugar
2 tsp baking soda
1g saffron
3 dl flour
Topping:
75g dairy free butter
2 tsp vanilla sugar
1 dl coffee
1 dl cacao
5 dl icing sugar
Coconut flakes
DO LIKE THIS:
1. Oven 175 degrees Celsius
2. Whip the aquafaba and sugar fluffy together
3. Mix all ingredients for the cake together with the aquafaba
4. Pour the mixture into a tin with baking paper
5. Bake in oven in 30-35min
6. Melt the butter for the topping
7. Whip all the ingredients together for the topping and add it on top of the cake
8. Distribute the topping over the cake and add the coconut flakes on top
9. Refrigerate