4 portioner
Tillagning 20min
Stelna i kyl i ca 2-4h
INGREDIENSER:
Pannacotta:
1dl plantbaserat Gelésocker
4dl plantbaserad grädde
1 vaniljstång
50g vit plantbaserat choklad
6 passionsfrukter
Digestive crunch:
25g mjölkfritt smör
1/2dl mandlar
5st digestive kex
GÖR SÅ HÄR:
Pannacotta:
1.Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ut fröna
2.Mät upp Gelésocker multi tillsammans med grädde/vaniljstång/vaniljfrön/vit choklad samt passionsfrukten från 2 passionsfrukter i en kastrull
3.Låt vätskan koka upp i 30-60sek
4.Häll vätskan i serverings glas eller formar
5.Låt stå i kylen i ca 2-4h
Digestive crunch:
6.Smält smöret i en kastrull
7.Mixa eller hacka digestive och mandlarna tillsammans
8.Blanda ner det smälta smöret i kaksmulorn
9.Låt stå i kylen tills det är dags för servering
Till servering, fördela ut resten av passionsfrukten ovanpå pannacottan och toppa med digestive crunchen
Låter underbart gott!! Detta måste jag testa<33
Så roligt att höra!! 😃 Hoppas du gillar det!