INGREDIENSER:
Brownies:
300g dadlar
3 dl nötter (jag valde cashew men får bra med vilka som)
1/2 dl vatten
1 dl kakao
Topping:
4 msk kokosolja
4 msk agave sirap
2 msk kakao
valfritt (krossande/hackade nötter)
GÖR SÅ HÄR:
1. Ta ut kärnorna från dadlarna
2. Mixa ihop dadlar/2 dl nötter/vatten/kakao
3. Arbeta ihop och sen fördela ut kakan på ett bakplåtspapper (en rektangulär form)
4. Tryck ner resten av nötterna (1 dl) i kakan
5. Låt stå i kylen medans du förbereder toppingen
6. Smält oljan och tillsätt sirap & kakao
7. Låt stå i kylen ett litet tag så den tjocknar lite
8. Bre på toppingen på kakan
9. Toppa med krossade/hackade nötter och låt stå i kylen fram till servering