Veganska & Glutenfira Snickers

(I betalt samarbete med Green Star VEGAN)

ca 24 st
INGREDIENSER:
1 burk jordnötssmör (ca 350g) gärna crunchy
2 dl sirap
4 dl cornflakes
2 dl rispuffar
300g Green Star VEGAN Ljus Choklad

GÖR SÅ HÄR:
1. SMält jordnötssmöret & sirapen i en kastrull på låg värme
2. Häll ner rispuffarna och cornflakesen försiktigt
3. Häll upp jordnötssmeten i en form med bakplåtspapper
4. Ställ formen i kylen medans du smälter chokladen
5. Smält chokladen över ett vattenbad och häll över chokladen över jordnötsblandningen
6. Låt stå i kylen fram tills servering & skär upp snickerskakan i små bitar

Dela

Lämna ett svar

Upptäck mer från Ellinor Bakar

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa