
(I betalt samarbete med Fazer Aito)
INGREDIENSER:
ca 500g vegofärs
1 dl vatten
1 påse tacokrydda
1 vitlöksklyfta
250 ml Aito Oat Cuisine med smak av ost
250g vegansk ost (gärna “mozarella” smak)
1 burk tacosås
400g vegansk cream cheese
250g körsbärstomater
1 rödlök
1-2 dl jalapeños skivor
Tacochips till servering
GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 200 grader Celsius
2. Hacka rödlöken, jalapeños och skär sedan tomaterna i halvor
3. Stek upp färsen och tillsätt tacokrydda, vitlök och vatten
4. Fördela ut färsen i en ugnsform
5. Riv osten och fördela ut över färsen
6. Häll ut tacosåsen över den rivna osten
7. Blanda ihop Aito Oat Cuisine med cream cheese i en bunke
8. Häll över smeten i formen
9. Fördela ut rödlöken, jalapeños och körsbärstomaterna i formen
10. Grädda i ugn i ca 30-35 min
11. Servera med tacochips