Veganska Jordnötsrutor

INGREDIENSER:
5 dl rispuffar
1 1/2 dl jordnötssmör
1 tsk vaniljsocker
2 msk sirap
ca 50 g valfritt växtbaserat choklad
flingsalt

GÖR SÅ HÄR:
1. Häll upp rispuffarna i en skål och rör försiktigt ner jordnötssmöret med en slickepott
2. Tillsätt vaniljsockret och sirap och rör ner tills allt har blandats
3. Fördela ut rispuffsblandningen i en form med bakplåtspapper
4. Ställ i kylen medans du smälter chokladen
5. Smält chokladen över ett vattenbad och ringla chokladen över kakan
6. Låt stå i kyl eller frys fram tills servering
7. Skär kakan i bitar och strö på saltet

Dela

Lämna ett svar

Upptäck mer från Ellinor Bakar

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa