
INGREDIENSER:
Veganska maränger:
Recept hittar du här: https://ellinorbakar.se/2021/11/20/veganska-maranger/
Glass:
Mangoglass
ca 250 fryst mango
1 dl socker
2 dl mango dryck
1/2 dl vatten
Hallonglass
1 dl kikärtsspad
ca 400-500g frysta hallon
2 dl socker
1 dl vatten
limesaft från 1 lime
Topping:
Hallon
Persikor
Pistagenötter
ev. chokladsås & vegansk grädde
GÖR SÅ HÄR:
Mangoglass
1. Koka upp ingredienserna till mangoglassen
2. Låt svalna lite och mixa sedan slät
3. Häll glassen i en burk eller matlåda och låt stå i frysen
Hallonglass
4. Koka upp ingredienserna till hallonglassen
5. Låt svalna lite
6. Vispa kikärtsspadet fluffigt
7. Häll hallonen ner i kikärtsspadet
8. Häll glassen i en burk eller matlåda och låt stå i frysen
Severing
9. Kula upp glassen på en tallrik
10. Lägg på marängerna, färska hallon, persikor och pistagenötter
11. Vispa eventuellt upp grädde och ringla över chokladsås