
INGREDIENSER:
Wok:
1 bukett broccoli
1-2 morötter
1 paprika
ca 100g-200g rödkål
ca 200g tofu + japansk soja
ca 100-200g sötpotatisnudlar
Till såsen:
ca 1/2-1 dl sweet chili sås
ca 1/2-1 dl japansk soja
1-2 msk sesamolja
lite srirachasås
riv en liten bit ingefära
limesaft
jordnötter
koriander
GÖR SÅ HÄR:
1. Hacka/strimla grönsakerna och stek i olja tills de får lite färg och mjuknar
2. Skär tofun i bitar och stek i en annan stekpanna, häll över japansk soja och stek tills tofun har fått en fin yta
3. Koka nudlarna och skölj i kallt vatten när de är färdiga
4. Häll ner nudlarna med grönsakerna och tillsätt ingredienserna till såsen
5. Lägg upp woken på en tallrik och lägg på tofun, jordnötter och koriander
6. Servera och njut!