Veganska Twixkakor

(Reklam för Meds)

INGREDIENSER:
Botten:
2 dl mjöl
1 dl socker
150g mjölkfritt smör
1 tsk vaniljsocker

Mellanlager:
vegansk kola topping/kondenserad mjölk (ex. Kondenserad kokosmjölk , Vegansk kola topping)

Toppen:
200g vegansk choklad

GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 170 grader celcius
2. Arbeta ihop socker/smör/mjöl och vaniljsocker till en deg
3. Fördela ut degen i en form med bakplåtspapper
4. Grädda i ugn i ca 20-25 min
5. När kakan har svalnat så fördela ut kola toppingen över kakan
6. Låt stå i kyl medans du smälter chokladen
7. Häll den smälta chokladen över kola toppingen och låt stå i kylen tills chokladen har stelnat
8. Skär i små bitar och strö på flingsalt
9. Förvara i kyl eller frys

Dela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: