
— See recipe in English below —
Se hit allihopa!! Ni måste bara prova mitt recept på veganska brownies. De är så galet goda och krämiga! De är dessutom superenkla att göra. Hoppas ni kommer tycka om receptet lika mycket som jag gör 😀
INGREDIENSER:
2 dl mjöl (vanligt eller glutenfritt)
115g mjölkfritt smör
200g mjölkfritt mörkt choklad
1 dl aquafaba (kikärtsspad)
2 1/2 dl socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1/2 dl kakao
GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 180 grader Celsius
2. Smält smöret & chokladen i en kastrull
3. Vispa kikärtsspadet fluffigt och tillsätt sockret i en bunke
4. Blanda ihop alla ingredienserna till kakan tillsammans med det smälta smöret & chokladen och kikärtsspadet
5. Häll smeten i en form med bakplåtspapper
6. Baka i ugn i ca 30-35min
7. Låt kakan svalna i 40-60min
INGREDIENTS:
2 dl flour (normal or gluten free)
115g dairy free butter
200g dairy free dark chocolate
1 dl aquafaba
2 1/2 dl sugar
3 tsp baking soda
2 tsp vanilla sugar
1/2 dl cacao
DO LIKE THIS:
1. Oven 180 degrees Celsius
2. Melt the butter & chocolate in a pot
3. Whip the aquafaba fluffy and add the sugar
4. Mix all ingredients for the cake together with the melted butter/chocolate and aquafaba
5. Pour the mixture into a tin with baking paper
6. Bake in oven in 30-35min
7. Let the cake rest for 40-60min