
— See recipe in English below —
INGREDIENSER:
250g mjölkfritt smör
1 dl socker
4 dl mjöl (vanligt eller glutenfritt)
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
chokladkräm och pistaschnötter till fyllning
GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 175 grader Celsius
2. Blanda smör och socker fluffigt
3. Tillsätt mjöl/vaniljsocker/kakao
4. Låt stå i kylen i 20-30min
5. Rulla små kakor av degarna
6. Tryck med ett finger i mitten av kakan
7. Hacka nötterna och sprid ut på kakan
8. Grädda i ugn i ca 16-18min
9. Låt svalna
10. Lägg chokladkräm gropen på kakan
INGREDIENTS:
250g dairy free butter
1 dl sugar
4 dl flour (normal or gluten free)
2 tsp vanilla sugar
3 tbsp cacao
chocolate cream & pistachio nuts for the filling
DO LIKE THIS:
1. Oven 175 degrees Celsius
2. Mix the butter and sugar fluffy
3. Add the flour/vanilla sugar/cacao
4. Let the 2 doughs rest in the fridge for 20-30min
5. Roll small cookies
6. Press with one finger in the middle of the cookie
7. Chop the nuts and add them to the cookies
8. Bake in oven for 16-18min
9. Let the cookies cool down
10. Add the chocolate cream in the middle of the cookie