Veganska Vanilj & Blåbärsmuffins

Någon som är sugen på mumsiga vanilj och blåbärsmuffins?! 😍De är ljuvligt goda och smälter i munnen, ni måste bara testa receptet och berätta vad ni tyckte!

— See recipe in English below —

Tid 30-35min
10-12st

INGREDIENSER:
3 dl mjöl (vanligt eller glutenfritt)
100g mjölkfritt smör
1 dl aquafaba (kikärtsspad)
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 1/2 tsk vaniljsocker
1 dl plantbaserad mjölk
100-125g blåbär

GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 200 grader Celsius
2. Smält smöret i en kastrull
3. Vispa kikärtsspadet och sockret fluffigt
4. Blanda ihop alla ingredienserna tillsammans med det smälta smöret och kikärtsspadet
5. Fördela ut smeten i formar
6. Tryck ner blåbär i formarnar
7. Baka i ugn i ca 15-20min

—–

INGREDIENTS:
3 dl flour (normal or gluten free)
100g dairy free butter
1dl aquafaba
2 dl sugar
2 tsp baking soda
2 1/2 tsp vanilla sugar
1dl plant based milk
100-125g blueberries

DO LIKE THIS:
1. Oven 200 degrees Celsius
2. Melt the butter in a pot
3. Whip the aquafaba fluffy and add the sugar
4. Mix all ingredients for the cupcake together with the melted butter and aquafaba
5. Distribute into cupcakes forms
6. Add the blueberries on top of the muffins
7. Bake in oven in 15-20min

Dela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: