Nya bakredskap!

Glad söndag alla!
Hoppas ni har haft en mysig helg, själv har jag haft en lugn helg och vilat upp mig inför den kommande jobbveckan. Jag ville bara dela med mig utav mitt senaste köp av bakformar som jag är så glad över!😃Jag länkar nedan var formarna kommer från.

Jag är så himla nöjd över mina nya formar som jag klickade hem förra veckan! Jag har redan hunnit testat mina tartlettformar och de fungerade så bra!! Tänkte testa sockerkakasformen nästa vecka! Tartlettformarna har löstagbar botten vilket gör att det är superenkelt att få ut pajerna ur formarna utan att pajerna går i sönder, ni kan se bild nedan på färdigt resultat! 👌 Receptet på min citron paj kommer komma snart så ni får hålla utkik här på bloggen nästa vecka.

Vilken typ av paj skulle ni vilja se mig ta fram ett vegansk recept på nästa gång? Kommentera gärna nedan om ni har några förslag😄

Dela

2 Kommentarer

  1. 30 november, -0001 / 00:00

    Nämen tack så himla mycket fina du! Så glad jag blir! 😃

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: