
— See recipe in English below —
Tid ca 1-2h
25-30st
INGREDIENSER:
100g mjölkfritt smör
2 tsk vaniljsocker
3 dl socker
1 msk kakao
4-4 1/2 dl mjöl
1tsk hjorthornssalt
1 1/2 dl rapsolja
GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 150 grader Celsius
2. Arbeta ihop rumstempererat smör med socker/vaniljsocker i en köksassistent eller i en bunke
3. Tillsätt mjöl/olja/hjorthornssalt/kakao och arbeta till en fin deg
4. Låt degen vila i kyl i 20-30min
5. Rulla ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper
6. Grädda i ugn i ca 18 min

INGREDIENTS:
100g dairy free butter
2 tsp vanilla sugar
3 dl sugar
1 tbsp cacao
4- 4 1/2 dl flour
1 tsp hartshorn salt
1 1/2 dl rapeseed oil
DO LIKE THIS:
1. Oven 150 degrees Celsius
2. Work together the room temperature butter with the sugar/vanilla sugar with a kitchen aid or in a bowl
3. Add the flour/oil/salt/cacao and work together
4. Let the dough rest in the refrigerator for 20-30min
5. Roll small balls on a plate with baking paper
6. Bake in oven for 18 min