Veganska Vaniljmuffins

— See recipe in English below —

8-10st

INGREDIENSER:
1 1/2 dl aquafaba (kikärtsspad)
3 dl socker
3 dl mjöl (vanligt eller glutenfritt)
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
1 dl plantbaserad mjölk
1 1/2 dl raps-eller solrosolja
Saften från 1 citron

GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 175 grader Celsius
2. Vispa kikärtsspadet och sockret fluffigt
3. Blanda ihop alla ingredienserna tillsammans med kikärtsspadet
4. Fördela ut smeten i formar
5. Baka i ugn i ca 15-20min

—–


INGREDIENTS:
11/2 dl aquafaba
3 dl sugar
3 dl flour (normal or gluten free)
2 tsp baking soda
3 tsp vanilla sugar
1dl plant based milk
1 1/2 dl sunflower oil
Juice from 1 lemon

DO LIKE THIS:
1. Oven 175 degrees Celsius
2. Whip the aquafaba fluffy and add the sugar
3. Mix all ingredients for the cupcake together with the aquafaba
4. Distribute into cupcakes forms
5.Bake in oven in 15-20min

Dela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: