Veganska Chokladfyllda Kakor

— See recipe in English below —

INGREDIENSER:
100g mjölkfritt smör
2 tsk vaniljsocker
2 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl rapsolja
100g mjölkfritt choklad

Topping:
mjölkfritt choklad

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 175 grader Celsius
2. Arbeta ihop rumstempererat smör med socker/vaniljsocker i en köksassistent eller i en bunke
3. Tillsätt mjöl/olja/bakpulver och arbeta till en fin deg
4. Låt degen vila i kyl i 20-30min
5. Arbeta ut degen och lägg chokladen i mitten och vik ihop degen igen (se bild nedan)
6. Strö över lite hackad choklad
7. Grädda i ugn i ca 18-20 min

INGREDIENTS:
100g dairy free butter
2 tsp vanilla sugar
2 dl sugar
3 dl flour
1 tsp baking soda
1 1/2 dl rapeseed oil

Topping:
dairy free chocolate

DO LIKE THIS:
1. Oven 175 degrees Celsius
2. Work together the room temperature butter with the sugar/vanilla sugar with a kitchen aid or in a bowl
3. Add the flour/oil/baking soda and work together
4. Let the dough rest in the refrigerator for 20-30min
5. Work out the dough and add the chocolate (see pictures)
6. Chop chocolate and add on top
7. Bake in oven for 18-20 min

Dela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: