
8-10st
INGREDIENSER:
Botten:
200g mandelmaassa
2 msk socker
2 msk plantbaserad grädde
Fyllning:
150g mjölkfritt smör
1 1/2 dl florsocker
ca 2dl hallon
50g plantbaserad vit choklad
Topping:
150-200g mjölkfritt mörk choklad
GÖR SÅ HÄR:
Botten:
1.Ugn ca 150 grader
2.Riv mandelmassan
3.Blanda ihop alla ingredienser till botten och klicka/spritsa ut bottnar på bakplåtspapper
4.Grädda i ugn i ca 20-25 minuter
Fyllning:
5.Smält chokladen på svag värme
6.Vispa rumstempererat smör med florsocker fluffigt
7.Rör ner chokladen och hallonen i smeten och låt stå i kylen
Topping:
8.Smält den mörka chokladen
Sätt ihop kakorna:
9.Bre på eller spritsa fyllningen på bottnarna och doppa i den mörka chokladen
10.Låt stå i kylskåpet