Veganska Hallonbiskvier

8-10st

INGREDIENSER:
Botten:
200g mandelmaassa
2 msk socker
2 msk plantbaserad grädde

Fyllning:
150g mjölkfritt smör
1 1/2 dl florsocker
ca 2dl hallon
50g plantbaserad vit choklad

Topping:
150-200g mjölkfritt mörk choklad

GÖR SÅ HÄR:
Botten:
1.Ugn ca 150 grader
2.Riv mandelmassan
3.Blanda ihop alla ingredienser till botten och klicka/spritsa ut bottnar på bakplåtspapper
4.Grädda i ugn i ca 20-25 minuter
Fyllning:
5.Smält chokladen på svag värme
6.Vispa rumstempererat smör med florsocker fluffigt
7.Rör ner chokladen och hallonen i smeten och låt stå i kylen
Topping:
8.Smält den mörka chokladen
Sätt ihop kakorna:
9.Bre på eller spritsa fyllningen på bottnarna och doppa i den mörka chokladen
10.Låt stå i kylskåpet

Dela

Lämna ett svar

Upptäck mer från Ellinor Bakar

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa