INGREDIENSER:
Kaka:
1 dl kikärtsspad
2 dl socker
100g mjölkfritt smör
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
3 dl mjöl
Topping:
75g mjölkfritt smör
1 tsk vaniljsocker
5 msk kaffe
5 dl florsocker
frystorkade hallon
GÖR SÅ HÄR:
1. Ugn 175 grader celcius
2. Vispa kikärtsspadet och socker tillsammans
3. Smält smöret till kakan
4.. Tillsätt det smälta smöret och de andra ingredienserna till kakan
5. Häll i en form
6. Baka i ugn i ca 30-35min
7. Smält smöret till toppingen
8. Vispa ihop alla ingredienserna till toppingen med det smälta smöret och bre den på kakan (tips låt toppingen stå i kylen en stund innan ni brer den på kakan så den tjocknar till)
9. Strö på kokos/eller frystorkade hallon
Muuums, måste testa!!